Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Trailer Urzeala Tronurilor sezonul 8 - ultimul sezon

Trailer pentru ultimul sezon al serialului Urzeala tronurilor - Game of Trones. Ultimul trailer la sezonul 8 al serialului Urzeala tronurilor ne dezvăluie sau încearcă să ne arate câte ceva din ce se va întâmpla în acest ultim sezon. Mai jos disecăm câteva faze din trailer și punem și totodată încercăm să răzpundem la unele intrebări despre sezonul 8 al filmului serial Urzeala tronurilor.







Ce este cu acea armată aurie la secunda 29?
La o privire scurtă asupra armurii aurii și a părului blond întins, bărbatul care se uită peste o armată lucioasă ne reamintește de Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) din sezonul 1. O privire mai atentă asupra sigiliului de pe navă - krakenul - dezvăluie că acest om (posibil personajul Harry Strickland) și armata lui sunt angajați de Euron Greyjoy. Ei sunt, de fapt, Compania de Aur, mercenarii din Essos, care presupunem că este motivul pentru care Cersei (Lena Headey) se bucură de vinul ei în trailerul sezonului 8. În finalul sezonului 7, Cersei  i-a dezvăluit geamănului ei, că Euron a fost trimis în misiune să "farmece" Compania de Aur și s-o aducă înapoi în King’s Landing pentru a o ajuta să câștige războiul pentru Westeros.

Oare Tormund și Beric Dondarrion au supraviețuit prăbușirii zidului (secunda 32)?
Am bănuit - dar nu știam sigur - că Wildling Tormund Gianstbane și Beric Dondarrion au reușit să scape din atacul dragonului Viserion călărit de Night King în finalul sezonului 7, dar trailerul sezonului 8 confirmă că sunt în viață. Cei doi par a fi undeva într-un loc întunecat, cu calea luminată de sabia aprinsă a lui Beric. Oriunde s-ar afla - și un pronostic ar fi că sunt undeva sub Castelul Negru - respiră și sunt într-o companie bună. Deși este greu de deslușit, se pare că sunt cu colegul lui Jon Snow de la Night Watch - Edd (aka Dolorous Edd) îmbrăcat în mantia lui neagră.

Cu cine vorbește Bran (33) si ce ar putea însemna asta?
"Tot ceea ce ai făcut, te-a adus unde ești acum ... acasă", spune Bran în clip, dar, deși Samwell Tarly (John Bradley) se află în cadru când începe să vorbească, cadrul sare pentru a o arăta pe Cersei îmbrăcată elegant în King's Landing și apoi să arate armata Unsullied a lui Daenerys (Emilia Clarke) mărșăluind în Winterfell. Deci, Bran (Isaac Hempstead Wright) ar putea să vorbească cu unul sau cu toți, dar se simte că sunt niște cuvinte îndreptate spre un Stark sau un Stark / Targaryen. Ar putea fi acesta momentul în care Jon află cine este cu adevărat (Aegon Targaryen)?





O reîntoarcere al lui Gendry (:58) cu o imagine din sezonul 1!
Prima dată l-am văzut pe Gendry în sezonul 1 - (când Ned Stark (Sean Bean) l-a vizitat pe fiul bastard al regelui Robert Baratheon) a fost atunci când făurea săbii și căști. Cel mai nou trailer Urzeala Tronurilor, oferă însă o frumoasă imagine a ceea ce era odată personajul actorului Joe Dempsie, care acum cu morții vii venind, are multă fierărie de făcut - sau supraveghere (acum că ș-a odihnit după fuga trasă înapoi spre East Watch).

Avem în cele din urmă o reuniune Jaime / Brienne?
Ultima dată când Jaime Lannister și Brienne din Tarth s-au văzut, a fost atunci când de departe, cei doi și-au făcut un semn din cap. Dar niște imagini cu Jaime și Brienne în trailer să fie o sugestie că se vor reuni - cel puțin pe câmpul de luptă? Se pare că Brienne (Gwendoline Christie) luptă în lumina focului la minutul 1:03, urmată imediat de Jaime strigând în timpul luptei la 1:04. Și mai târziu în trailer, spune, "am promis să lupt pentru cei vii. Intenționez să-mi țin acea promisiune". Să fie acestea niște semne?

Arya în cele din urmă face "dansul cu sabia" în luptă (1:28)!
Tânăra Arya Stark (Maisie Williams) a început să ia lectii de lupta de la Syrio Forel în sezonul 1 si cu siguranță de atunci a avut destul timp să practice ce a învățat (precum în Sezonul 4, cand l-a ucis pe Polliver, cel care îl ucisese pe prietenul ei Lommy pe drumul spre Harrenhal). Dar lupta împotriva morților vii va fi cea mai mare provocare a ei. Din fericire pentru cei vii, vedem în trailer că pare a fi în elementul ei când luptă (însă trebuie să știm către cine fuge - la secunda 20).

Va călări Jon Snow în cele din urmă un dragon? (01:53)
Kit Harington este o forță pe ecran în fiecare dintre multele bătălii pe care personajul său a trebuit să le dea în cele 7 sezoane, însă îl vom vedea în cele din urmă pe Jon Snow călărind un dragon în Sezonul 8? "Copiii" lui Daenerys s-au învățat cu el, iar el este un Targaryen, deci ne întrebăm dacă momentul din trailer în care îl vedem pe Jon și Daenerys că se apropie de Drogon și Rhaegal este un indiciu că Jon ar putea în cele din urmă să zboare cu ei.





Vedeți trailerul ultimului sezon din Urzeala Tronurilor



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii