Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Urzeala Tronurilor sezonul 7 (2017)

Cel de-al șaptelea și penultimul sezon al serialului Urzeala Tronurilor - Game of Thrones a avut premiera la HBO pe 16 iulie 2017 și s-a încheiat la 27 august 2017. Spre deosebire de sezoanele anterioare care au avut câte zece episoade, sezonul 7 a avut doar șapte episoade.






Ca și sezonul precedent, sezonul 7 din Urzeala Tronurilor este realizat în mare parte din conținut original care nu se găsește în seria de romane  "A Song of Ice and Fire" scrise de George R. R. Martin, încorporând totuși și material dezvăluit de scriitor despre viitoarele romane din serie.

Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor se concentrează în primul rând pe aducerea principalelor intrigi în același punct, pregătindu-le pentru ultimul sezon. Daenerys Targaryen sosește în Westeros cu armata și cei trei dragoni ai ei cerând război împotriva casei Lannister, în timp ce Jon Snow își continuă eforturile de a găsi modalități de a învinge Armata morților. El creează o alianță cu Daenerys unindu-și forțele împotriva armatei White Walker.

Jon refuză să îngenuncheze în fața lui Daenerys, dar este de acord să renunțe la titlul de Regele al nordului dacă acest lucru îl ajută să lupte împotriva amenințării din nord. Cersei, Tyrion, Jon, Daenerys, Jorah, Varys, Missandei, Qyburn, Euron Greyjoy, Mountain si Hound se întâlnesc la Dragon Pit în King's landing, unde Jon a adus un mort viu în încercarea de a uni cele șapte regate împotriva Night's King.





Actori in sezonul 7 din Urzeala Tronurilor

Peter Dinklage Peter Dinklage ... Tyrion Lannister
Nikolaj Coster-Waldau Nikolaj Coster-Waldau ... Jaime Lannister
Lena Headey Lena Headey ... Cersei Lannister
Emilia Clarke Emilia Clarke ... Daenerys Targaryen
Kit Harington Kit Harington ... Jon Snow
Aidan Gillen Aidan Gillen ... Petyr 'Littlefinger' Baelish
Liam Cunningham Liam Cunningham ... Davos Seaworth
Sophie Turner Sophie Turner ... Sansa Stark
Maisie Williams Maisie Williams ... Arya Stark
Nathalie Emmanuel Nathalie Emmanuel ... Missandei
Gwendoline Christie Gwendoline Christie ... Brienne of Tarth
Conleth Hill Conleth Hill ... Lord Varys
John Bradley John Bradley ... Samwell Tarly
Isaac Hempstead Wright Isaac Hempstead Wright ... Bran Stark
Hannah Murray Hannah Murray ... Gilly






Trailer la sezonul 7 din Urzeala Tronurilor






Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor

DragonstoneEpisodul 1 - The Red Woman
16 Jul. 2017
Jon organizează apărarea nordului. Cersei încearcă să echilibreze șansele. Daenerys vine acasă. Arya le reamintește celor din casa Frey că "Nordul nu uită". Sam se adaptează la viața din Oldtown. Night King se îndreaptă spre sud.
StormbornEpisodul 2 - Stormborn
23 Jul. 2017
Daenerys primește un vizitator neașteptat. Jon se confruntă cu rezistență. Tyrion (Peter Dinklage) plănuiește cucerirea  Westeros-ului. Cersei îi adună pe aliații ei. Arya are o reuniune cu vechi prieteni. Sam își riscă cariera și viața.
The Queen's
              JusticeEpisodul 3 - The Queen's Justice
30 Jul. 2017
Jon și Daenerys se întâlnesc în cele din urmă. Cersei (Lena Headey) câștigă un nou aliat. Sansa (Sophie Turner) primește un vizitator neașteptat. Sam se confruntă cu acțiunile sale.
The Spoils of
              WarEpisodul 4 - The Spoils of War
6 Aug. 2017
Daenerys ia problema în mâinile ei. Arya (Maisie Williams) ajunge la destinație. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) și Bronn colectează prada de război cu cei din casa Tyrell.
EastwatchEpisodul 5 - Eastwatch
13 Aug. 2017
Daenerys cere loialitate de la soldații Lannisteri supraviețuitori; Jon ia în seamă avertismentul lui Bran despre White Walkers care sunt în mișcare; Cersei promite să distrugă pe oricine sau orice îi stă în cale.
Beyond the WallEpisodul 6 - Beyond the Wall
20 Aug. 2017
Jon (Kit Harington) și echipa lui merg dincolo de Zid pentru a prinde un mort viu. Daenerys (Emilia Clarke) trebuie să ia o decizie grea.
The
              Dragon and the WolfEpisodul 7 - The Dragon and the Wolf
27 Aug. 2017
Toată lumea se întâlnește în capitala King's Landing pentru a discuta despre soarta tărâmului. În Winterfell, Sansa se confruntă cu Arya. Sam (John Bradley) ajunge la Winterfell, unde el și Bran (Isaac Hempstead Wright) descoperă un secret șocant despre Jon Snow.






Vezi rezumatul sezonului 7

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii