Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Rezumat sezonul 4 din Urzeala Tronurilor

Rezumat al celui de-al patrulea sezon al serialului Urzeala Tronurilor - Game of Thrones creat de postul de televiziune HBO. Recapitulare rezumat la sezonul 4 din filmul serial Urzeala Tronurilor.



Joffrey își găsește sfârșitul după ce a fost băut vin otrăvit la nunta sa cu Margaery (Natalie Dormer). Sansa își găsește libertatea, cu ajutorul lui Littlefinger (Aidan Gillen), care o duce la Lysa Arryn, mătușa ei.

Arryn se dovedește a fi un tutore nepotrivit pentru Sansa (Sophie Turner), deoarece și-a pierdut mințile. Ea este ucisă de Baelish, cu care trebuia să se căsătorească, după ce aceasta încearcă să o omoare pe Sansa împingând-o prin ușa Lunii.

Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) (care și-a pierdut mâna) și Brienne (Gwendoline Christie) ajung la King's Landing si află că Sansa a scăpat. Brienne, acum un cavaler care a greșit, este însărcinată să o găsească pe Sansa Stark care este dispărută.

Cersei distrusă de moartea fiului ei, îl învinuiește pe Tyrion (Peter Dinklage) de asasinarea lui Joffrey. Când campionul său, Oberyn Martell (Pedro Pascal), este învins într-o luptă împotriva lui Gregor "The Mountain" Clegane, Tyrion este întemnițat încă o dată.


Eliberat de Jaime, piticul îl prinde pe tatăl său în pat cu amanta lui Shae și îl execută cu arbaleta când acesta era pe WC, iar apoi pleacă din King's Landing. Tyrion traversează Narrow Sea în speranța de a se întâlni cu Daenerys (Emilia Clarke), despre care crede că o poate învinge pe Cersei (Lena Headey).

Roose Bolton se întoarce la Winterfell de la "Nunta Roșie" pentru a descoperi că fiul său vicios, Ramsay Bolton (Iwan Rheon), l-a torturat pe Theon până în punctul de nebunie, atât de mult încât el răspunde acum doar la numele "Reek (Împuțitul)".

În partea de nord, Jon Snow (Kit Harington) se întoarce din tabăra sălbaticilor pentru a avertiza Night’s Watch de avansarea forțelor armate ale lui Mance Rayder, care asediaseră Castle Black. Stannis Baratheon (Stephen Dillane) și oamenii lui, sunt susținuți de finanțatorii Băncii de Fier.

Arya și Sandor "The Hound" Clegane sunt găsite de Brienne, care îl învinge pe Clegane în luptă. Arya (Maisie Williams) fuge pentru a studia sub îndrumarea misteriosului Jaqan H'ghar la House of Black and White din Braavos.


Rezumat sezonul 1 |  Rezumat sezonul 2 |  Rezumat sezonul 3 |  Rezumat sezonul 5 |  Rezumat sezonul 6 |  Rezumat sezonul 7

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii