Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Urzeala Tronurilor sezonul 6 (2016)

Cel de-al șaselea sezon al serialului de televiziune Urzeala Tronurilor - Game of Thrones a avut premiera la HBO pe 24 aprilie 2016 și s-a încheiat pe 26 iunie 2016. Sezonul 6 este compus din zece episoade, fiecare având o durată de aproximativ 50-60 de minute.







În sezonul 6, după evoluțiile șocante de la sfârșitul sezonului 5 - inclusiv soarta sângeroasă a lui Jon Snow creată de rebelii castelului negru, apropierea lui Daenerys de gropile de luptă din Meereen și umilința publică a lui Cersei pe străzile orașului King's Landing - supraviețuitorii din toate părțile ținuturilor Westeros și Essos s-au regrupat și forțează înaintarea, neînduplecați, spre o soartă nesigură.

Fețe familiare vor crea noi alianțe pentru a-și susține șansele strategice de supraviețuire, în timp ce personaje noi vor apărea pentru a contesta balanța puterii în est, vest, nord și sud.

Sezonul 6 din Urzeala Tronurilor urmărește lupta continuă pentru Tronul de Fier între casa Stark și alte familii nobile din Westeros. Casa Stark înfrânge forțele Bolton în luptă, iar Jon Snow este proclamat regele din nord. Tyrion încearcă să conducă orașul Meereen, în timp ce Daenerys este ținută captiv de un trib Dothraki. La King's Landing, armata casei Tyrell încearcă să-i elibereze pe Margaery și pe Loras, dar Margaery capitulează în fața preotului High Sparrow, care devine și mai puternic datorită influenței regelui Tommen.





Actori in sezonul 6 din Urzeala Tronurilor

Peter Dinklage Peter Dinklage ... Tyrion Lannister
Nikolaj Coster-Waldau Nikolaj Coster-Waldau ... Jaime Lannister
Lena Headey Lena Headey ... Cersei Lannister
Emilia Clarke Emilia Clarke ... Daenerys Targaryen
Kit Harington Kit Harington ... Jon Snow
Liam Cunningham Liam Cunningham ... Davos Seaworth
Carice van Houten Carice van Houten ... Melisandre (as Carice Van Houten)
Natalie Dormer Natalie Dormer ... Margaery Tyrell
Indira Varma Indira Varma ... Ellaria Sand
Sophie Turner Sophie Turner ... Sansa Stark
Maisie Williams Maisie Williams ... Arya Stark
Conleth Hill Conleth Hill ... Lord Varys
Alfie Allen Alfie Allen ... Theon Greyjoy
Gwendoline Christie Gwendoline Christie ... Brienne of Tarth
Jonathan Pryce Jonathan Pryce ... High Sparrow






Trailerul sezonului 6 din serialul Urzeala Tronurilor






Sezonul 6 al serialului Urzeala Tronurilor

The Red WomanEpisodul 1 - The Red Woman - 24 Apr. 2016
Soarta lui Jon Snow (Kit Harington) este dezvăluită. Daenerys (Emilia Clarke) este adusă în fața lui Khal Moro. Tyrion se obișnuiește să locuiască în Meereen. Ramsay trimite câinii după Theon și Sansa. Ellaria și Sand Snakes își arată intențiile. Cersei plânge pentru Myrcella.
HomeEpisodul 2 - Home - 1 Mai 2016
Bran se antrenează cu Corbul cu trei ochi. Tommen se întâlnește cu Cersei (Lena Headey). Tyrion face o mișcare îndrăzneață. Theon (Alfie Allen) pleacă, în timp ce la Pyke apar noi probleme. Fratele lui Ramsay se naște. Davos îi cere Melisandrei (Carice van Houten) un miracol.
OathbreakerEpisodul 3 - Oathbreaker - 8 Mai 2016
Daenerys ajunge la Vaes Dothrak. Sam și Gilly (Hannah Murray) navighează spre Horn Hill. Arya se antrenează ca No One. Varys (Conleth Hill) găsește informații despre Fiii lui Harpy. Ramsay (Iwan Rheon) primește un cadou. Tommen se întâlnește cu High Sparrow. La Castelul Negru apare un miracol.
Book of the StrangerEpisodul 4 - Book of the Stranger - 15 Mai 2016
Sansa ajunge la Castelul Negru. Tyrion face o înțelegere cu stăpânii de sclavi. Jorah și Daario se strecoară în Vaes Dothrak. Ramsay trimite o scrisoare lui Jon. Theon ajunge la Pyke. Cersei și Olenna Tyrell complotă împotriva preotului High Sparrow.
The DoorEpisodul 5 - The Door - 22 Mai 2016
Sansa și Jon fac planuri. Arya are o altă șansă de a dovedi că poate face față. Jorah (Iain Glen) îi mărturisește un secret lui Daenerys. Tyrion se întâlnește cu o preoteasă roșie. Regulile Yarei sunt testate. Bran descoperă originea White Walkers.
Blood of My BloodEpisodul 6 - Blood of My Blood - 29 Mai 2016
Bran (Isaac Hempstead Wright) și Meera găsesc un nou aliat. Gilly întâlnește familia lui Sam (John Bradley). Arya face o alegere dificilă. Lannisterii și Tyrell-ii se îndreaptă împotriva preotului High Sparrow.
The Broken ManEpisodul 7 - The Broken Man - 5 Iun. 2016
Jon și Sansa adună trupe. Jaime ajunge la Riverrun. Olenna Tyrell intenționează să plece de la King's Landing. Theon și Yara planifică o călătorie. Arya (Maisie Williams) își face planuride plecare.
No OneEpisodul 8 - No One - 12 Iun. 2016
Brienne ajunge la Riverrun. Arya caută adăpost. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) se întâlnește cu Edmure Tully. Cersei provoacă "credința". Sandor Clegane vânează ca să se răzbune. Tyrion (Peter Dinklage) se confruntă cu consecințele deciziilor anterioare.
Battle of the BastardsEpisodul 9 - Battle of the Bastards - 19 Iun. 2016
Jon și Sansa (Sophie Turner) se confruntă cu Ramsay Bolton pe câmpurile Winterfell. Daenerys lovește împotriva dușmanilor ei. Theon și Yara ajung în Meereen.
The Winds of WinterEpisodul 10 - Mother's Mercy - 26 Iun. 2016
Cersei și Loras Tyrell sunt judecați de zei. Daenerys se pregătește să plece cu o navă pentru Westeros. Davos se confruntă cu Melisandre (Carice van Houten). Sam și Gilly ajung în Cetate. Bran descoperă un secret păstrat de mult timp. Lordul Frey are un oaspete neinvitat.







Trimiteți un comentariu

0 Comentarii