Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Rezumat sezonul 6 din Urzeala Tronurilor

Rezumatul sezonului 6 al serialului Urzeala Tronurilor - Game of Thrones produs de televiziunea HBO. Recapitulare rezumat la sezonul a șaselea din filmul serial Urzeala Tronurilor care a avut premiera in 2016.






După ce Jon Snow (Kit Harington) este înviat din morți de Melisandre (Carice van Houten), preia controlul Night's Watch și intenționează să recupereze Winterfell de la Ramsay Bolton (Iwan Rheon), care între timp și-a ucis familia. Jon Snow se reunește cu Sansa (Sophie Turner) la Zid.

În "Bătălia bastarzilor" care a urmat, Ramsay este în cele din urmă înfrânt cu ajutorul lui Littlefinger (Aidan Gillen) și a Cavalerilor din Vale care intră în luptă în mod neașteptat. Ramsay este dat ca hrană câinilor săi.

În King’s Landing, Cersei (Lena Headey) este judecată, în timp ce High Sparrow continuă să-l domine pe regele Tommen. Cersei, Mama Regină ia în cele din urmă problema în propriile mâini, pune o bombă la Great Sept of Baelor, ucigând-o pe Margaery (Natalie Dormer) și pe High Sparrow. Îndurerat, Tommen se sinucide.

Daenerys este acum prizoniera poporului Dhothraki care așteaptă ca soția lui Khal Drogo (Jason Momoa) să trăiască în izolare ca și alte văduve. În curând îi convinge de puterile ei divine, umblând nevătămată prin foc și se întoarce la Mereen ca lider al acestora.





Theon (Alfie Allen) - scăpat de Ramsay - se întoarce în Insulele de Fier, unde conspiră împreuna cu sora lui, Yara Greyjoy (Gemma Whelan), pentru a fura flota regală de la unchiul lor Euron (Pilou Asbaek). Ei navighează spre Essos și se alătură cauzei lui Daenerys Targaryean (Emilia Clarke).

Fugind din House of Black and White antrenată ca un asasin de elită, Arya (Maisie Williams) își răzbună fratele și mama, prin tăierea gâtului lui Walder Frey.

Bran, care s-a antrenat ca "Three-Eyed Raven", se întâlnește cu Night King, care îi ucide stăpânul, permițându-i lui Bran (Isaac Hempstead Wright) să devină Corbul cu trei ochi.






Trimiteți un comentariu

0 Comentarii