Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Interviu Kit Harington despre ultimul sezon din Urzeala tronurilor 2019 (Video)

Actorul englez Kit Harington care interpretează rolul Jon Snow în serialul Urzeala Tronurilor - Game of Thrones, este invitat în emisiunea The Late Show cu Stephen Colbert, să vorbească despre ce se va întâmpla în sezonul 8, ultimul sezon din Urzeala Tronurilor 2019.






Prezentatorul Stephen Colbert încearcă să scoată cât mai multe informații de la Kit Harington, însă actorul este încă sub contract, și din păcate nu aflăm nimic despre ultimul sezon Urzeala Tronurilor. El spune că nu poate să zică absolut nimic despre serial, nici măcar să mintă, pentru că și atunci publicul leagă informațiile și se poate ajunge la o situație de necontrolat.

Kit Harington este întrebat că dacă ar fi să trăiască în ținuturile din Urzeala tronurilor, unde ar vrea să locuiască. Răspunde Dorne, pentru că toți actorii au filmat în Croația și acolo a fost cald, au purtat îmbrăcăminte ca din mătase și la final făceau baie și beau margarita, pe când el a filmat mai mult în ținuri friguroase, și era obligat să poarte costumul care cântărea câteva kilograme.





Vedeti trailerul sezonului 8 din Urzeala Tronurilor

Vedeți mai jos interviul complet cu Kit Harington, interpretul rolului Jon Snow din serialul Urzeala Tronurilor - Game of Thrones.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii