Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Când apare sezonul 8 din Urzeala Tronurilor - ultimul sezon

Urzeala Tronurilor sezonul 8 data lansării
Data de lansare a sezonului 8 al serialului Urzeala Tronurilor - Game of Thrones este 14 aprilie 2019.







Cu ani în urmă, HBO a spus într-o declarație oficială că sezonul 8 din Urzeala Tronurilor, nu va apare până în 2019.

Declarația spunea așa: "Serialul de fantezie medievală Urzeala Tronurilor se va întoarce în 2019 cu al optulea sezon și ultimul și va fi un sezon de doar șase episoade".

"David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter și Miguel Sapochnik vor fi regizori pentru sezonul 8. Scriitorii scenariului pentru noul sezon sunt David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman și Dave Hill.

"Producătorii executivi ai serialului Urzeala Tronurilor - GOT sunt David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger și Bernadette Caulfield." Producătorii co-executivi sunt Bryan Cogman, Guymon Casady, Vince Gerardis și George R.R. Martin.

Cumva știam că va apare în 2019, pentru că Sophie Turner, care joacă rolul Sansei Stark, a confirmat pentru Variety că al optulea și ultimul sezon al filmului serial Urzeala Tronurilor nu va apare până în 2019, dar speram că poate nu știe toate detaliile sau doar vrea să ne inducă în eroare. Ea a spus: "Sunt foarte entuziasmată. Urzeala Tronurilor apare in 2019" și a adaugat că serialul HBO de mare succes mai are încă "șase sau șapte luni de producție". Apoi a mai zis "am început în octombrie, asa ca suntem abia la început de drum".






Game of Thrones sezonul 8 Trailere
Iată noul trailer din nou, doar pentru reamintire ...





Iată, de asemenea, un alt trailer super-întunecat care ne-a supărat pe toți.





HBO a lansat si un trailer pentru toate serialele lor din 2019 în timpul Globurilor de Aur și în el este fază scurtă în care ne este înfățișată Daenerys care se întâlnește pentru prima dată cu Sansa. ATÂT DE INTERESANT!



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii