Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Rezumat sezonul 3 din Urzeala Tronurilor

Rezumatul sezonului 3 al serialului Urzeala Tronurilor - Game of Thrones produs de postul de televiziune HBO. Recapitulare rezumat la al treilea sezon al filmului serial Urzeala Tronurilor.



Tyrion este retrogradat din functia de mâna dreaptă a regelui de către tatăl său Tywin - care îl acuză pe Tyrion că a cauzat moartea soției sale la naștere - și îl obligă să se căsătorească cu Sansa Stark (Sophie Turner). Joffrey se logodește cu Margaery Tyrell (Natalie Dormer), văduva lui Renly, în speranța înființării unei alianțe Lannister-Tyrell.

Dincolo de zid, Jon Snow (Kit Harington) îl întâlnește pe liderul sălbaticilor, Mance Rayder (Ciaran Hinds), care anticipează o luptă până la moarte cu White Walkers. Jon Snow intră într-o relație cu Ygritte (Rose Leslie), care il ține prizonier.

Robb Stark (Richard Madden) decide să nu se căsătorească cu Roslin Frey după ce s-a îndrăgostit de Talisa (Oona Chaplin), o vindecătoare. Cu toate acestea, familia Starks este invitată de Lordul Walder Frey (David Bradley) la nunta fetei cu un alb băiat, însă se dovedește a fi o capcană. Robb, Catelyn (Michelle Fairley), Talisa care este însărcinată și slujitorii lor sunt măcelariți la nuntă, având binecuvântarea Lannisterilor.


Crimele sunt văzute de Arya (Maisie Williams), care găsește un protector în persoana lui Sandor "The Hound" Clegane (Rory McCann). Pentru rolul său în masacru, răzvrăitul Roose Bolton (Michael McElhatton) devine administratorul nordului.

În altă parte, Bran Stark (Isaac Hempstead Wright) descoperă că se poate proiecta în corpul unui lup înfricoșător, Brienne și Jaime își continuă călătoria spre sud, iar Daenerys (Emilia Clarke) adună o armată de 8.000 de Unsullied în est.


Rezumat sezonul 1 |  Rezumat sezonul 2 |  Rezumat sezonul 4 |  Rezumat sezonul 5 |  Rezumat sezonul 6 |  Rezumat sezonul 7

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii