Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Urzeala Tronurilor sezonul 3 (2013)

Cel de-al treilea sezon al serialului "Urzeala Tronurilor - Game of Thrones" a avut premiera în Statele Unite pe HBO in data de 31 martie 2013 și s-a încheiat pe 9 iunie 2013. Sezonul 3 are tot 10 episoade, la fel ca si sezonul 2 si sezonul 1, fiecare episod având aproximativ 50-60 de minute.



Sezonul 3 se bazează aproximativ pe prima jumătate a cărții A Storm of Swords (cel de-al treilea roman din seria "A Song of Ice and Fire" de George R. R. Martin). Producția sezonului 3 din filmul serial Urzeala Tronurilor a început în iulie 2012 și a fost filmat în principal în Irlanda, Irlanda de Nord, Croația, Islanda și Maroc.

Povestea din sezonul 3 are loc în primul rând pe un continent numit Westeros, cu o altă poveste care apare pe un alt continent, situat la est și cunoscut sub numele de Essos. Ca și romanul, sezonul urmează lupta din Kings Landing și la fel ca și în sezonul precedent, se concentrează în principal în jurul războiului celor cinci regi. După moartea lui Renly Baratheon, toți cei patru regi din Westeros revendică dreptul la Tronul de Fier, iar Robb Stark, caută răzbunarea pentru moartea tatălui său, Lord Eddard "Ned" Stark.


Actori in sezonul 3 din Urzeala Tronurilor

Peter Dinklage Peter Dinklage ... Tyrion Lannister
Lena Headey Lena Headey ... Cersei Lannister
Emilia Clarke Emilia Clarke ... Daenerys Targaryen
Aidan Gillen Aidan Gillen ... Petyr 'Littlefinger' Baelish
Iain Glen Iain Glen ... Jorah Mormont
Kit Harington Kit Harington ... Jon Snow
Liam Cunningham Liam Cunningham ... Davos Seaworth
Alfie Allen Alfie Allen ... Theon Greyjoy
Maisie Williams Maisie Williams ... Arya Stark
Stephen Dillane Stephen Dillane ... Stannis Baratheon
Carice van Houten Carice van Houten ... Melisandre
Jerome Flynn Jerome Flynn ... Bronn
Conleth Hill Conleth Hill ... Lord Varys
John Bradley John Bradley ... Samwell Tarly
Sibel Kekilli Sibel Kekilli ... Shae



Trailer Urzeala Tronurilor sezonul 3


Sezonul 3 al serialului Urzeala Tronurilor


Valar Dohaeris
S3, Ep1
31 Mar. 2013
Valar Dohaeris
Jon (Kit Harington) este adus în fața lui Mance Rayder, regele dincolo de Zid, în timp ce supraviețuitorii de la Night Watch se retrag spre sud. La King's Landing, Tyrion își cere răsplata. Littlefinger (Aidan Gillen) îi oferă Sansei o cale de scăpare.

Dark Wings, Dark Words
S3, Ep2
7 Apr. 2013
Dark Wings, Dark Words
Bran (Isaac Hempstead Wright) și compania se întâlnesc cu Jojen și Meera Reed. Arya, Gendry și Hot Pie se întâlnesc cu Frăția. Jaime călătorește prin pustietăți cu Brienne. Sansa își mărturisește prințesei Margaery (Natalie Dormer) adevăratele sentimente pe care le are pentru Joffery.

Walk of Punishment
S3, Ep3
14 Apr. 2013
Walk of Punishment
Robb (Richard Madden) și Catelyn (Michelle Fairley) ajung la Riverrun pentru înmormântarea Lordului Hoster Tully. Tywin îl numește pe Tyrion noul Maestru al banilor. Arya îi spune la revedere lui Hot Pie. Night's Watch se întoarce la Craster's. Brienne și Jaime sunt luați prizonieri.

And Now His Watch Is Ended
S3, Ep4
21 Apr. 2013
And Now His Watch Is Ended
Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) se descurajează din cauza pierderii mâinii. Cersei (Lena Headey) devine nemulțumită din cauza familiei Tyrell. Night's Watch devine nerăbdător din cauza lui Craster. Daenerys cumpără armata Unsullied.

Kissed by Fire
S3, Ep5
28 Apr. 2013
Kissed by Fire
Armata lui Robb se destramă. Jaime îi dezvăluie lui Brienne (Gwendoline Christie) o poveste pe care nu a spus-o nimănui niciodată. Jon își calcă jurămintele. Lui Hound i se acordă libertatea. Lannisterii au un nou plan.

The Climb
S3, Ep6
5 May 2013
The Climb
Jon și sălbatici escaladează Zidul. Frăția îl vinde pe Gendry lui Melisandre. Robb face tot ce poate pentru a-i recâștiga casa Frey. Tyrion (Peter Dinklage) îi spune lui Sansa despre logodna lor.

The Bear and the Maiden Fair
S3, Ep7
12 Mai 2013
The Bear and the Maiden Fair
Jon și sălbatici se deplasează la sud de Zid. Talisa îi spune lui Robb că este însărcinată. Arya (Maisie Williams) fuge de Frăție. Daenerys ajunge la Yunkai. Jaime o lasă pe Brienne la Harrenhal.

Second Sons
S3, Ep8
19 Mai 2013
Second Sons
Daenerys (Emilia Clarke) încearcă să-i convingă pe Second Sons să se alăture ei împotriva lui Yunkai. Stannis îl eliberează pe Davos din temnițe. Sam (John Bradley) și Gilly (Hannah Murray) sunt atacați de un mort viu. Sansa (Sophie Turner) și Tyrion s-au logodit.

The Rains of Castamere
S3, Ep9
2 Iun. 2013
The Rains of Castamere
Robb și Catelyn ajung la Twins pentru nuntă. Jon este testat pentru a se vedea cui îi este loial. Grupul lui Bran decide să se despartă. Daenerys plănuiește o invazie împotriva Yunkai.

Mhysa
S3, Ep10
9 Iun. 2013
Mhysa
Bran și grupul călătoresc dincolo de zid. Sam se întoarce la castelul Black. Jon îi spune la revedere lui Ygritte. Jaime se întoarce la King's Landing. Night's Watch solicită ajutor de la Stannis. 



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii