Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Rezumat sezonul 7 din Urzeala Tronurilor

Cel de-al optulea și ultimul sezon al serialului Urzeala Tronurilor - Game of Thrones este în prezent în producție, iar fanii așteaptă cu nerăbdare un sfârșit ce promite că va culmina cu multă acțiune și intrigă, dar si că in sfârșit ițele acestor urzeli vor fi descâlcite.






Dupa aproape 2 ani de la ultimul episod al sezonului 7, nu mulți își mai amultesc ce s-a întâmplat si cum s-a sfârșit acest sezon. Acum cu două luni înainte de premiera ultimului sezon din serialul Urzeala Tronurilor, vă aducem un rezumat sau o recapitulare a sezonului 7 pentru a vă pune la curent cu ce s-a întâmplat, înainte să începeți să vizionați sezonul 8 al filmului serial Urzeala Tronurilor - Game of Thrones.

Iata rezumatul sau recapitularea sezonului 7 din Urzeala tronurilor
Daenerys (Emilia Clarke) se îndreaptă spre Dragonstone (fost domiciliu a lui Stannis Baratheon (Stephen Dillane)), luându-și armata masivă  de Unsullied și Dothraki la bordul navelor Frey. Melisandre (Carice van Houten) o încurajează să îl curteze pe Jon Snow ca să-i devină aliat în lupta pentru Tronul de Fier.

După ce a primit o invitație de la Daenerys, Jon Snow (Kit Harington) se duce să o întâlnească la Dragonstone. Perechea se apropie foarte mult pe măsură ce planifică calea cea mai bine să-i învingă pe Lannisteri și pe White Walkers. Ei decid s-o trimită pe Yara și pe Unsullied la King’s Landing.

Cersei (Lena Headey) ia în considerare o propunere de căsătorie din partea lui Euron Greyjoy și îi oferă acestuia șansa de a se arăta demn de ea prin înfrângerea invadatorilor. Yara și armata ei sunt înfrânte pe mare de Euron.





Între timp, au izbucnit bătălii între cavaleria Dothraki și batalioanele Lannister, conduse de Jaime (Nikolaj Coster-Waldau). Dragonul lui Daenerys "Drogon" este rănit de o arbaletă special creată pentru a ucide dragoni.

Văzând dragonul, Jaime o avertizează pe Cersei despre puterea lui Daenerys. Jon și Daenerys decid să facă un armistițiu cu Cersei și să se îndrepte spre nord, dincolo de Zid pentru a captura un White Walker. Jon cade în capcana lui Night King și necesită să fie salvați de către Daenerys. În acest proces, ei capturează un White Walker, dar pierd dragonul Viserion, care acum se află sub vraja lui Night King.

Jon și Daenerys se îndreaptă spre King’s Landing pentru a discuta despre alianța temporară cu Cersei în lupta împotriva armatei White Walker și îi aduc pe mortul viu capturat ca să o convingă. Jon, Daenerys și Tyrion (Peter Dinklage) se întorc la Winterfell după întâlnire. Jon si Daenerys devin tot mai apropiati si până la urmă fac dragoste.

Arya și Sansa se reunesc cu Bran la Winterfell, dar între surori apar tensiuni și sunt exploatate de Littlefinger (Aidan Gillen). Duplicitatea lui este expusă când Bran dezvăluie că el a fost cel care la ucis pe Jon Arryn - crima care a instigat întreaga urzeală a tronurilor. Sansa (Sophie Turner) îl condamnă pe Littlefinger la moarte iar Arya (Maisie Williams) îl omoară chiar în sala unde era judecat. Bran (Isaac Hempstead Wright), își dă seama de adevărata moștenire a lui Jon Snow - el nu este de fapt bastardul lui Ned Stark (Sean Bean), ci un Targaryen cu o pretenție legitimă față de Tronul de fier. El este nepotul lui Daenerys.

Night King și morții vii sparg Zidul cu ajutorul lui Viserion, acum un dragon de gheață zomby.

A venit iarna.






Trimiteți un comentariu

0 Comentarii