Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Sophie Turner și cumnata ei Priyanka Chopra au ieșit ca fetele în oraș (poze 2019)

Vedeta din Urzeala Tronurilor, Sophie Turner și actrița indiancă Priyanka Chopra au ieșit ca fetele marți seara la restaurantul Craig din Los Angeles. Viitoarele cumnate s-au îmbrăcat elegant dar casual; Priyanka a purtat îmbrăcăminte neagră, pe care a accesorizat-o cu o haină de tip animal-print, iar Sophie Turner a optat pentru o bluză lungă cu steagul Americii imprimat, dresuri semi-transparente și ghete negre. Actrițele și-au lăsat iubiții, Nick și Joe Jonas, acasă și se pare că erau destul de vesele, când au fost surprinse de fotografi.






Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2018, în timp ce Priyanka Chopra și Nick Jonas și-au legat destinele în decembrie anul trecut. Potrivit site-ului Us Weekly, Priyanka "o adoră cu adevărat" pe Sophie Turner și este foarte bucuroasă că "este cumnata ei". Ne întrebăm dacă Priyanka va fi una dintre domnișoarele de onoare la nunta actriței Sophie Turner?

În 2019, Sophie Turner va fi prezentă pe micile ecrane în ultimul sezon al serialului Urzeala Tronurilor, iar în cinematografe o putem vedea în filmul Dark Phoenix care va avea premiera în iunie 2019.

Frumoasa Priyanka Chopra poate fi văzută deja în filmul romantic "Isn't It Romantic" apărut pe 13 februarie 2019 (îl puteți vedea pe Netflix), și este programată să apară în filmul "The Sky Is Pink" care va avea premiera undeva prin octombrie 2019.




























Trimiteți un comentariu

0 Comentarii