Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Sophie Turner despre sezonul 8 Urzeala Tronurilor: "Mai sângeros ca oricând"

Sezonul 7 al filmului serial Urzeala tronurilor - Game of Thrones a fost o adevărată surpriză pentru fani. După mulți ani cu mulți morți importanți, inclusiv cei din finalul sezonului 6, sezonul 7 a avut relativ, puțini morți importantanți. Au murit câțiva Dornishti de umplutură pe aici și câțiva Tarlysti pe partea cealălaltă, însă în afară de Olenna Tyrell, nu au prea fost mulți morți importantanți. Poate din cauză că sezonul 7 a fost redus cu 3 apisoade, dar potrivit actriței Sophie Turner, deși sezonul 8 va avea doar 6 episoade, va fi unul mult mai sângeros decât precedentele.






Sophie Turner care o interpretează pe Sansa Stark în serialul Urzeala Tronurilor, nu este singura din distribuție care a mai pomenit despre cât de sângeros va fi sezonul 8. Deși unor fani le plac personaje precum Brienne, The Hound și Ser Jorah, rămâne totuși faptul că ei nu sunt personaje principale în serial, iar treaba lor este aproape sigur să moară, poate spectaculos, poate în liniște sau poate undeva la mijloc.

Dar ăsta este serialul Urzeala Tronurilor. Dacă este un lucru pe care fanii îl știu, este acela că nimeni nu este în siguranță, nici măcar personaje principale precum Daenerys (Emilia Clarke) și Jon (Kit Harington). Să curgă sângele!

Într-un interviu pentru revista 1883 Magazine, Sophie Turner a sugerat că va fi mai rău decât orice imaginație.

"Acest sezon este mai sângeros decât oricând. Este plin de trădare, plin de război, plin de pericol. Asta-i tot ce pot să spun fără să dezvălui prea mult."

Amuzant că Sophie Turner a meționat trădarea. Sezonul 7 a pus la cale mai multe posibile trădări. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), de exemplu, poate decide să se întoarcă la Cersei (Lena Headey). Daenerys poate alege să renunțe la Jon ca la un cartof fierbinte când va afla că dreptul lui la tron este mai important decât al ei. Deși familia Starks este apropiată acum, vor mai fi oare când Regele Nopții va fi la poarta lor?










Sophie Turner nu dă nimic de gol, deși spune că se bucură să citească toate teoriile din online. În opinia ei, cu cât sunt mai greșite, cu atât mai bine.

"Îmi amintesc când mi-am vopsit părul blond și toată lumea credea că Sansa era un Targaryen. Toată lumea citește foarte mult despre ce facem în viețile noastre personale. Evident, știți că tatuajul meu este legat de serial. Este doar un citat din sezonul trecut al serialului Urzeala tronurilor. Cred că fanii adevărați știu asta, dar ne plac speculațiile. Face totul mai interesant!"

În ceea ce privește teoriile, nu puține la număr, ele fac bine tuturor celor interesați de serial, pentru că lucrul acesta va face ca surpriza să fie și mai mare atunci când fanii vor afla adevărul. Securitatea la filmări a fost foarte strictă la aceste 6 episoade din sezonul final si nici o scurgere nu a avut loc până acum. Sophie Turner vrea să rămână așa.

"Cu cât e mai strictă, cu atât mai bine pentru sezonul final din Urzeala tronurilor. Așa cum știți deja, pot foarte ușor să-i îndrum pe fani spre căi greșite. Îmi voi face chiar și un tatuaj cu aluzii complet greșite pe frunte."






Sezonul 8 al serialului Urzeala tronurilor, va avea premiera pe HBO în data de 14 aprilie 2019.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii