Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kit Harington vorbește despre House of the Dragon și despre o amintire specială de la filmările la „Urzeala tronurilor”

Într-un interviu recent, actorul Kit Harington care a jucat în „Urzeala tronurilor - Game of Thrones”, a dezvăluit unul dintre momentele sale preferate din platou și și-a împărtășit gândurile despre serialul Casa Dragonului a cărui acțiune precede evenimentele din Urzeala tronurilor.



Deși finalul serialului „Urzeala tronurilor” produs de HBO a fost difuzat acum mai bine de doi ani, semnificația și influența lumii fictive și a personajelor lui George R. R. Martin persistă și astăzi. În aproape fiecare interviu cu o fostă vedetă a serialului „Urzeala tronurilor”, actorul sau actrița este încă întrebată despre serial, despre personajul pe care l-a jucat sau despre despre fani. Deși cel de-al optulea și ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor” a provocat multă zarvă și controverse, serialul încă este ținut aproape de inimă de către fani și va rămâne pentru totdeauna o influență critică asupra televiziunii, literaturii și culturii pop.

Kit Harington este renumit pentru rolul său Jon Snow din Game of Thrones. Într-un interviu recent la emisiunea The Jessie Cagle Show de pe canalul SiriusXM, Kit Harington a dezvăluit momentul în care și-a dat seama cât de important este serialul „Urzeala tronurilor”. Doar că acest moment revelație i-a venit în timpul unei pauze la baie.

Cagle l-a întrebat pe Kit Harington dacă are momente mai speciale din serial care i-au rămas în minte. Harington a răspuns că un astfel de moment a avut loc când a luat o pauză „de ușurare” în timpul filmărilor din sezonul doi, când el și alți actori care interpretau personaje din Night’s Watch se aflau în Islanda filmând scene dincolo de zid.

Kit Harington a declarat: „Îmi amintesc că am filmat pe un ghețar incredibil din Islanda și m-am dus să fac pipi ... undeva în sălbăticia Islandei ... Și m-am uitat peste acel ghețar și m-am gândit: Doamne, am cel mai bun job din lume”. Apoi a adăugat: „Și asta rămâne pentru mine un lucru de referință, pentru că dacă mă simt vreodată morocănos în legătură cu jobul meu, ceea ce, crede-mă, mi se întâmplă, mă gândesc la acest lucru. Și-mi zic ‘Acum ai un job destul de special’”.

Actorul și-a exprimat părerea și cu privire la viitoarele proiecte spinoff la „Urzeala tronurilor”, inclusiv la serialul Casa Dragonului. La fel ca mulți dintre fanii Tronurilor, și fostul Rege al Nordului se va uita la House of the Dragon. „Le doresc cu adevărat noroc în ceea ce fac în continuare. O să mă uit la serial. Și cred că a venit într-un moment fascinant și se filmează într-un moment fascinant la nivel global. Sunt atât de bucuros că am făcut asta înainte de pandemie ”, a spus Kit Harington.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii