Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Dată de lansare și numărul de episoade ale serialului Casa Dragonului

Amplasat cu aproximativ 200 de ani înainte de evenimentele la care am asistat deja în Urzeala Tronurilor, serialul Casa Dragonului / House of the Dragon se bazează pe romanul Foc și sânge din 2018 al lui George R. R. Martin. Este istoria sângeroasă a clanului cu părul ca platina, a călăreților de dragoni, al Casei Targaryen și a regilor săi nebuni.



Desigur, ne amintim această descendență din serialul TV Urzeala Tronurilor / Game of Thrones de la HBO și din cărțile lui Martin. Când fratele lui Daenerys Targaryen, Viserys, a murit ucis de mâna lui Khal Drogo, Mama Dragonilor a crezut că este ultima din neamul ei. Asta până când am aflat că bătrânul maestrudin Castle Black, Aemon, era o rudă pierdută, iar tatăl lui Jon Snow era carismaticul Rhaegar Targaryen.


Cu o distribuție stelară și un ton sălbatic care nu este pentru oricine, serialul Casa Dragonului este un prequel Urzeala Tronurilor care vizează conflictul intern din Casa Targaryen și ar putea reînvia numele respectat al acestui fenomen de cultură pop într-o întoarcere la forma sa dramatică formidabilă.


Să pornim către King’s Landing și să vedem ce va ecloza serialul Casa Dragonului de la HBO Max România!


CÂND ESTE DATA DE LANSARE PE HBO MAX ÎN ROMÂNIA A SERIALULUI HBO CASA DRAGONULUI?

Casa Dragonului / House of the Dragon se difuzează exclusiv pe HBO Max începând cu 22 august 2022.


CÂTE EPISODE ARE SEZONUL 1 DIN CASA DRAGONULUI?

Casa Dragonului / House of the Dragon Sezonul 1 va consta din zece episoade, lansate săptămânal.


CARE ESTE INTRIGA SERIALULUI HBO CASA DRAGONULUI?

Casa Dragonului este povestea de fundal a Casei Targaryen, plasată cu secole înainte de mașinațiunile din Urzeala Tronurilor. Este o adaptare a romanului din 2018 al lui George R.R. Martin, Fire & Blood. Aceasta este o perioadă a istoriei cunoscută sub numele de „Dansul Dragonilor”, care este un conflict ce izbucnește între frații rivali, Prințul Aegon Targaryen și Prințesa Rhaenyra Targaryen, cu privire la dreptul de a sta pe Tronul de Fier după moartea tatălui lor, Viserys I.


Casa Dragonului se va învârti în jurul acelor zile mărețe ale Casei Targaryen, una dintre familiile supraviețuitoare din Old Valyria. Acești nobili călăreți de dragoni cu pletele lor argintii au reușit să scape din orașul condamnat Old Valyria înainte ca un eveniment vulcanic să distrugă regatul. S-au stabilit pe insula din Dragonstone, unde și-au sculptat fortăreața cu aspect sinistru.


Cu grajdul lor de fiare care suflă foc și care teroriza pe oricine stătea împotriva lor, Casa Targaryen a preluat Tronul de Fier la Kings Landing pentru a crea o dinastie care a durat 300 de ani.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii