Iarna nu iartă pe nimeni în noul teaser Urzeala Tronurilor sezonul 8

După un teaser și un trailer optimist, imaginile prezentate în trailerul "Aftermath" al ultimului sezon al serialului Urzeala Tronurilor a celor de la HBO, ne aduce aminte că toți oamenii trebuie să moară. Asta, în cazul în care ați uitat chiar și pentru o secundă, cum este acest serial.


Și putem anticipa destul de ușor, zic eu, că vor fi mai multe decese în sezonul 8. În noul teaser, Winterfell a căzut, și este o ruină pe care zăpada a pus stăpânire. De-a lungul trailerului, vedem diferite simboluri ale personajelor din Urzeala Tronurilor, printre care: broșa lui Tyrion (Peter Dinklage) de mână dreaptă a reginei, sabia acon a Aryei (Maisie Williams), scaunul rupt al lui Bran (Isaac Hempstead Wright), mâna aurită a lui Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), lanțul lui Daenerys (Emilia Clarke) și sabia lui Jon Snow (Kit Harington). Mai vedem o săgeată din dragonglas, îl întrezărim pe Regele Nopţii, precum și forma criptei unde este înmormântată Lyanna Stark. Mda, e ceva cu cripta asta ....

Nu știm dacă este vorba despre imagini din serial, sau sunt doar parte dintr-o viziune. Probabil prin aceste imagini, HBO vrea să lăsăm în urmă vorbele rostite mereu "Winter Is Coming - Vine iarna!" și să trecem la "Winter Is Here - Iarna a venit!". S-a ajuns la distrugerea Westerosului? Cine va mai lupta și pentru ce?

Vom afla luni 15 aprilie 2019 cand sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor va avea premiera pe HBO și în HBO GO. Până atunci, vedeți mai jos noul teaser lansat de HBO.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rezumat sezonul 7 din Urzeala Tronurilor

Rezumat sezonul 6 din Urzeala Tronurilor

Rezumat sezonul 3 din Urzeala Tronurilor

Rezumat sezonul 2 din Urzeala Tronurilor