Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Iarna nu iartă pe nimeni în noul teaser Urzeala Tronurilor sezonul 8

După un teaser și un trailer optimist, imaginile prezentate în trailerul "Aftermath" al ultimului sezon al serialului Urzeala Tronurilor a celor de la HBO, ne aduce aminte că toți oamenii trebuie să moară. Asta, în cazul în care ați uitat chiar și pentru o secundă, cum este acest serial.






Și putem anticipa destul de ușor, zic eu, că vor fi mai multe decese în sezonul 8. În noul teaser, Winterfell a căzut, și este o ruină pe care zăpada a pus stăpânire. De-a lungul trailerului, vedem diferite simboluri ale personajelor din Urzeala Tronurilor, printre care: broșa lui Tyrion (Peter Dinklage) de mână dreaptă a reginei, sabia acon a Aryei (Maisie Williams), scaunul rupt al lui Bran (Isaac Hempstead Wright), mâna aurită a lui Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), lanțul lui Daenerys (Emilia Clarke) și sabia lui Jon Snow (Kit Harington). Mai vedem o săgeată din dragonglas, îl întrezărim pe Regele Nopţii, precum și forma criptei unde este înmormântată Lyanna Stark. Mda, e ceva cu cripta asta ....

Nu știm dacă este vorba despre imagini din serial, sau sunt doar parte dintr-o viziune. Probabil prin aceste imagini, HBO vrea să lăsăm în urmă vorbele rostite mereu "Winter Is Coming - Vine iarna!" și să trecem la "Winter Is Here - Iarna a venit!". S-a ajuns la distrugerea Westerosului? Cine va mai lupta și pentru ce?





Vom afla luni 15 aprilie 2019 cand sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor va avea premiera pe HBO și în HBO GO. Până atunci, vedeți mai jos noul teaser lansat de HBO.




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii