Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Lena Headey spune că sezonul final Urzeala Tronurilor îi va surprinde pe toți

Lena Headey, cunoscută pentru interpretarea rolului Cersei Lannister, a declarat că ultimul sezon al serialului Urzeala Tronurilor - Game of Thrones îi va surprinde pe toți la "fiecare întorsătură" și a descris tabloul emoțional al sezonului 8.






Într-un interviu acordat site-ului ET, atunci când a fost întrebată daca vom vedea o latură mai vulnerabila sau mai nemiloasa a personajului Cersei in sezonul 8, Lena Headey a raspuns simplu "Cred ca oamenii vor fi surprinsi de fiecare întorsătură din acest ultim sezon".

Când a fost întrebată cum ar vrea Lena Headey să termine povestea reginei Cersei, ea a spus: "Cred că am avut multe fantezii despre ce ar face sau cum ar face Cersei - dacă ar fi să - moară. Și ca în fiecare an, m-am grăbit să trec la sfârșitul scenariului și apoi am spus: "Oh, PHEW!"

Vedeți și trailerul sezonului 8 Urzeala Tronurilor

Într-un alt interviu la emisiunea "Live with Kelly and Ryan", Lena Headey a spus: "De-a lungul anilor, nu am reușit toți să trecem de scenariu, dar în acest an am fost în genul "toți ne vom duce" și a devenit foarte emoţional". Întrebată dacă a fost emoțională din cauza scenariului sau din cauza reîntâlnirii, ea a spus că a fost emoțional "Din cauza scenariului, și de asemenea, de felul cum ne uitam unii la alții, parcă spunând "asta e". "Cu toții am crescut împreună".





Lena Headey în emisiunea "Live with Kelly and Ryan"



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii